piektdiena, 2015. gada 15. maijs

vistas fileja uz iesma

Vienkāršs veids kā padarīt vistas fileju izteiksmīgāku (arī dekoratīvu un ērtu. Un uz darbu ņemamu).
Vajag:
vistas fileja (man- kādi 800 g)
1/3 glāzes apelsīna sulas bez cukura (var arī no pakas)
1/3 TK malta ingvera
1/3 TK čili pulvera
svaigi malti pipari
Gatavošana:
Fileju sagriezt mazos gabaliņos, sajaukt ar visām citām sastāvdaļām, apmaisīt, ielikt traukā ar vāku un atstāt uz kādu stundu. Vai arī uz nakti ledusskapī. Tad savērt uz koka iesmiem un cept minimālā daudzumā eļļas pannā uz mazas uguns. Var arī cepeškrāsnī- vispirms pārklāt ar foliju vai vāku, pēdējās 5 minūtēs noņemt.

Kabačus arī cepu uz mazas uguns gandrīz bez eļļas, bet ar pipariem un pārkaisu ar saulespuķu sēkliņām. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru