piektdiena, 2014. gada 29. augusts

biezpiena bumbiņas ar krūmmellenēm

krūmmelleņu ideālais izmantošanas veids, jo tās ir stingras un nav skābas. Viss kopā prasa 5 minūtes+kādu stundu ledusskapī. Sastāvdaļas elementāras, process- arī elementārs.

Vajag:
3 paciņas biezpiena (540 g)- ja tas nav presētais, nāksies sablenderēt 
pusapaka saldā krējuma (100 vai 125 ml)
1 paka "Selgas" (180 g) vai citu līdzīgu cepumu, samalt blenderī
150 g krūmmelleņu
4 ĒK gaišbrūnā cukura+ 1 ĒK vaniļas*
kokosa skaidiņas (apt.50 g)
Gatavošana:
Visu, izņemot kokosrieksta skaidas, rūpīgi sajaukt (samīcīt ar rokām), savelt bumbiņas, apviļāt kokosa skaidās, likt uz pāris stundām ledusskapī.
Komentāri: noteikti var mēģināt saldināt ar medu vai tml.