piektdiena, 2013. gada 24. maijs

smūzijs 21, rabarberu

nu tā, lūk, likumsakarīgi un sezonāli smūzijos ienāk rabarberi. Pirmie šogad manā mājā, nevaru nopriecāties un arī izlemt- ko no tiem pagatavot.
Recepte no allrecipes.com
Vajag (2 porcijām):
1 tase saldētu rabarberu gabaliņu
1 banāns
1 tase dzērveņu sulas
1/2 tases vaniļas jogurta
3 pilieni sarkanās pārtikas krāsas (neizmantoju)
Gatavošana: rūpīgi sablenderēt.
Iespaidi: ļoti labs, svaigs, rabarberu jūt, taču neuzbāzīgi. Banānam vajadzētu būt ļoti gatavam, vai arī nāksies likt kādu saldinātāju (piemēram, medu). Manuprāt, banānu arī vajadzētu sasaldēt, jo nedaudz par šķidru sanāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru