svētdiena, 2011. gada 10. jūlijs

ogas

laiku pa laikam mani apmeklē vēlme kaut ko īpašu izcept no vasaras ogām, taču tālākais, līdz kam esmu uz šo brīdi nokļuvusi- izrakstīju vietu daudzsološu recepti. Jo ogas apēdu tīrā veidā un vispār- esmu Laimīgā Māte, kas aizsūtījusi bērnu uz 8 dienām uz nometni, kur viņam šausmīgi patīk (tātad- nekādu sirdsapziņas pārmetumu). Domāju, ka būšu ļoti aktīva šajā laikā, taču sanāca pretēji- lasu, resaikloju svārkus Positivus'am un.... hm, lasu un resaikloju:)
Tāpēc vēlmi pēc kulinārajiem iespaidiem apmierināja šāda kūka- no melleņu mafinu mīklas pirms 2 ierakstiem izcepu 2 mafinsirdis (tās ir pavisam plānas, kādu centimentru) un paglabāju tās skārda kārbā ledusskapī. Un kad radās nepieciešamība- sajaucu Rimi svaigo sieru ar nedaudz zeltainā sīrupa, pārklāju sirdi, apbēru ar ogām- sanāca ļoti vasarīgi un skaisti.
Un tad vēl deserts, jo nopirku pilnīgi neveiksmīgas zemenes. Taču sablenderējot tās ar nedaudz cukura, bija labi. Tradicionālais biezpiena vaniļas krēms un zemenes.