piektdiena, 2010. gada 30. aprīlis

Selerija un greipfrūts

Visu mēnesi- ar seleriju. Jo vietējo zaļumu vēl gandrīz nav, no gurķiem-tomātiem pagaidām izvairos, bet selerija, nez kāpēc, liekas uzticama lieta:)

Greipfrūta- kātu selerijas salāti

Avots-IRIS, cookschool.ru Autore saka, ka izcila piedeva gaļai, it īpaši treknai. Man tas nav aktuāli, taču vakariņas sanāk ļoti labas un ātras. Priecē arī vizuāli.
Vajag: lapu salātus, rozā greipfrūta fileju, selerijas kātus, svaigi maltus melnos piparus.
Gatavošana: nedaudz nomizot un sagriezt seleriju, saplūkt salātu lapas. Nomizot greipgrūtu, izņemt daiviņas no starpsienām- darīt to virs salātiem, lai visa sula tek salātos. Pārkaisīt ar pipariem.
Iespaidi: skaisti, garšīgi, pašpietiekami- nevajag ne sāli, ne aizdaru.